STANARI RAVNICA I ŠPANSKOG U ŠOKU! U dva sata opljačkane dvije banke, lopovi uspjeli pobjeći

Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

Naoko obična, natprosječno topla srijeda, u metropoli nije prošla bez incidenata. Čak dva razbojništva dogodila su se usred bijela dana, pred očima djece, na samom zapadu pa na istoku glavnog grada.

Desetak naoružanih policajaca oko 10 sati ujutro sjatili su se na Trg Ivana Kukuljevića u Španskom, nakon što su dobili dojavu o pljački u poslovnici PBZ-a na kućnom broju 11.

Lopovi su oružjem zaprijetili zaposlenicima banke te odnijeli još uvijek neutvrđenu svotu novca. I to pred očima klijenata banke koji su čekali svoj red na ulazak zbog epìdemioloških mjera.

Pretpostavlja se da su upravo u redu prije toga bili i sami lopovi te su im medicinske maske uvelike pomogle da ostanu dobro skriveni, piše Jutarnji.

No zločin je snimio videonadzor u poslovnici i srećom, prema prvim informacijama, nitko nije ozlijeđen. Da priča bude još i gora, trčanje lopova iz banke, kao i policijsku akciju, gledala su djeca koja su se igrala u parku pored.

No, divljaštvu ovdje nije kraj.

Oko podneva, u Albrechtovoj ulici na Ravnicama, nepoznati počinitelj izvršio je razbojništvo u novčarsku ustanovu te se za njim traga.

“Sestrin muž taman je izašao na gablec u pekaru preko puta kad se to dogodilo”, ispričao je čitatelj.

Policija nije rekla radi li se o više počinitelja. Istraga je u tijeku.

 


Komentari