SRAMOTA USRED ZAGREBA! Vozačica izašla iz auta i pretukla slabo pokretnu ženu (78) koja je prelazila cestu

Ilustracija (Foto: Pixabay)

Iako svakodnevno pišemo vijesti iz crne kronike i svega se naslušamo i načitamo, neke situacije su naprosto nevjerojatne. Jedna od njih je i ova koja zvuči potpuno suludo.

Naime, vozačica Marijana (38) je brutalno izudarala slabo pokretnu ženu (78) koja je prelazila cestu u trenutku dok je nailazila vozilom.

Starija gospođa je teško ozlijeđena i završila je u zagrebačkoj bolnici na kompliciranoj operaciji, piše Danica.

Tužiteljstvo je zaključilo da je Marijana kazneno djelo počinila prema osobi visoke starosne dobi, nedvojbeno i golim okom vidljivog težeg zdravstvenog stanja s obzirom je oštećena hodala sa štapom.

“Vozačica očito nije kontrolirala svoje emocije šoka i bijesa uslijed kojih je zaustavila vozilo, a potom izašla iz njega i umjesto da utvrdi treba li eventualno oštećenoj kakva pomoć, ona ju verbalno, a potom i fizički napada istrgnuvši joj štap za hodanje.

Štapom ju je nekoliko puta udarila po cijelom tijelu, a potom ju i objema rukama odgurnula, uslijed čega je oštećena pala na tlo i za osobu te starosne dobi, zadobila vrlo složenu ozljedu prijeloma baze vrata lijeve bedrene kosti, te je zapravo pukom srećom izbjegnuta i teža posljedica”, naveli su tužitelji.

Marijana je kažnjena s godinom dana uvjetnog zatvora no tužitelji su se žalili na presudu i zatražili bezuvjetnu kaznu zatvora s obzirom na to da je Marijana već ranije osuđivana, a počinila je i brojne prekršaje u prometu.


Komentari