SPAVAO U KAMIONU NA OVOJ VRUĆINI: Muškarcu pozlilo, kad je izlazio da uhvati zraka, pao na glavu, hitno prevezen na Rebro

Foto:Marin Tironi/PIXSELL/Ilustracija

Ozlijede uslijed pada s visina nerijetko mogu donijeti i teške posljedice, kao što se upravo dogodilo u srijedu, 23. lipnja u okolici Brezovice i Poljani Čičkoj.

Naime, u jutarnjim satima na Dragonožečkoj cesti, jedan se radnik za vrijeme posla odmarao u kamionu kada mu je pozlilo. Htio je doći do svježeg zraka, 60-godišnjak je otvorio vrata kamiona da izađe van i malo dođe k sebi.

Izgubio je ravnotežu i pao s jednog metra visine na tlo na glavu, a pritom se sav natukao. Teško ozlijeđen, prevezen je na Rebro.

No, iz Policijske uprave zagrebačka javljaju i o još jednom nesretnom padu koji se dogodio u Poljani Čičkoj u okolici Velike Gorice. Stariji je muškarac u jutarnjim satima radio na svojoj kući, no bio je pijan (1,93 g/kg), što je često loša kombinacija.

Nakon što se popeo na skelu, 61-godišnjak je izgubio ravnotežu i pao s dva metra na travu. Smjesta je odvezen u KBC Sestre milosrdnice, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.


Komentari