ŠOKANTAN OBRAT U ISTRAZI! Jelenu Krsmanović ubila je…

Screenshot/Youtube

Na trenerci brutalno ubijene pjevačice Jelene Marjanović policija je izgleda pronašla DNK koji, navodno, pripada ženi.

Ovo šokantno otkriće kojeg prenosi ekskluziva.ba baca potpuno novo svjetlo u istrazi oko ubistva pjevačice. Podsjetimo, Jelena Marjanović je nestala 2. travnja u Borči, a njezino beživotno tijelo je pronađeno  na nasipu u Crvenki dan kasnije.

Svekrva bila na ispitivanju

Zorica Marjanović, svekrva ubijene Jelene Krsmanović, nedavno je bila u beogradskoj policiji, gdje je odgovarala na pitanja istražitelja u vezi sa “poslom” kojim se bavi. Istražitelji su imali mnogo pitanja u vezi njezinih klijenata, koliko ih je do sada imala, što točno liječi kod ljude te je li do sad zaprimila ikakve prijetnje od nezadovoljnih klijenata. 

Zorica se sama odazvala na policijski poziv za ispitivanje, tijekom kojega je bila mirna i nije pravila probleme. Tvrdila je da nikoga nije prevarila jer je ljude liječila za onoliko novca koliko joj ostave, a nekima nije niti naplaćivala. Postavljena su joj pitanja i u vezi sa Jeleninom smrću, njenog odnosa sa suprugom, ali ona o tome nije rekla ništa novoga, rekao je sugovornik blizak istrazi srpskom tabloidu Alo!.  Policija je, navodno, posumnjala u mogućnost da je Jelenin ubojica upravo netko od Zoričinih nezadovoljnih pacijenata. 

“Istraga ide i dalje u svim smjerovima. I dalje je naglasak na obitelji Marjanović. Oni su, ipak, ti koji su bili sa Jelenom do trenutka nestanka. Još se ispituje i njihova čudna odluka da cijelu kuću operu varikinom u trenutku kada je Jelena nestala. Ipak, i dalje nema osumnjičenih” objašnjava izvor blizak policiji, piše Ekskluziva.ba. 

>>> POSLJEDNJI POZIV JELENA JE UPUTILA MAJCI: Policija na tragu ubojici pjevačice, svekrva imala bizarno zanimanje!


Komentari