ŠOK U KARLOVCU: Iz rijeke Kupe izvučeno mrtvo tijelo muškarca

Wikimedia

Tijelo nesretnog muškarca pronašla su dvojica vatrogasaca.

U večernjim satima u petak 19. kolovoza iz rijeke Kupe u Karlovcu izvučeno je beživotno tijelo osobe koja je nešto ranije skočila s Banijanskog mosta. Kako doznaje i prenosi Radio Mrežnica radi se o muškarcu u srednjim godinama.

Prema prvim informacijama, muškarac je svojevoljno skočio u rijeku, a svemu su svjedočila djeca te još nekoliko usputnih prolaznika. Tada je zaplivao, a nakon toga je potonuo i izgubio mu se svaki trag. Odmah po dojavi započela je potraga u kojoj su sudjelovali vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe grada Karlovca.

Nije mu bilo spasa

Tijelo nesretnog muškarca pronašla su dvojica vatrogasaca, te je vrlo brzo stigla  i lječnička ekipa te započela reanimaciju. Na žalost, muškarcu nije bilo spasa i liječnici su mogli samo konstatirati smrt.

Kako piše Radio Mrežnica, od trenutka kad je muškarac nestao u rijeci do pronalaska prošlo 40-ak minuta što je vrijeme koje ne daje nikome šanse za život pod vodom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, smatra se da je riječ o muškarcu s područja Istre, točnije iz Umaga, te da je riječ o liječenoj osobi između 50 i 60 godina.


Komentari