Šok u Dugavama: Djevojčica se ubola na narkomansku špricu u dvorištu vrtića!

FOTO: Kristina Serdoz / Facebook - GAJNICE jučer danas sutra

Roditelji još čekaju određene medicinske nalaze.

Petogodišnja djevojčica ubola se na vrh igle odbačene narkomanske šprice igre u dvorištu dječjeg vrtića u Dugavama, piše Jutarnji list. Djevojčica je ozlijedila kažiprst lijeve ruke i istoga dana zbrinuta u bolnici, no kako se doznaje, uznemireni roditelji još čekaju određene medicinske nalaze te i dalje strepe je li njihova kći zaražena.

Slučaj je odmah prijavljen ravnateljici, ali i nadležnim gradskim tijelima, prije svega Uredu za obrazovanje, kako bi se žurno osigurao adekvatan i kontroliran prostor koji bi djeca mogla koristiti za igru. Iz Gradske uprave na njihove molbe nije bilo nikakvog odgovora.

O ovom problemu, ali i uvjetima u kojima radi vrtić jučer je na aktualnom satu sjednice Gradske skupštine govorila Bruna Esih, zastupnica Neovisnih za Hrvatsku, te upitala gradonačelnika Milana Bandića je li upoznat s ovim slučajem budući da su se roditelji u više navrata obraćali njegovim uredima.

“Ovo mi je prvi glas o tome. Nikakve komunikacije u vezi s tim sa mnom nije bilo. Ispričavam se roditeljima. Sutra (danas op.a) ćemo posjetiti vrtić i ugraditi ogradu i videonadzor”, poručio je Bandić.


Komentari