ŠOK U CENTRU GRADA! Prišla mu kod bankomata, ono što mu je ponudila nije očekivao: ‘Uzela me k’o beba malu zvečku’

Bankomat, Ilustracija (Foto: Canva)

Ljude je neimaština oduvijek tjerala na postupke koji nisu baš moralni. U jednoj se takvoj priči pronašao i Mostarac čije je iskustvo prenio Hercegovina.in.

On je, naime, na bankomatu u centru grada podizao novac s bankomata kad mu je prišla djevojka. Bila je, prema njegovim riječima, zgodna, izgledala je lijepo.

Obratila mu se, zanimalo ju je smije li ga nešto upitati. Nakon što je potvrdno odgovorio, djevojka mu je ponudila pružanje seksualne usluge za 30 maraka.

“Dolazeći sebi od iznenađenja, nekako sam uspio upitati što to znači, i kako će se tako javno nuditi usred bijela dana? Reče da je tu na proputovanju i da joj hitno treba 30 maraka za autobusne karte i da se ne bavi time te da ju je nužda natjerala na taj čin”, objasnio je mladić.

Pozvao ju je potom na piće, te su popričali o svemu pomalo. “Vjerojatno je sve što je tada izustila slagala. Na rastanku samo sam joj dao 30 maraka, naravno bez one usluge koju je pružala”, ispričao je muškarac koji je s djevojkom tad izmijenio i brojeve mobitela.

Kako je cijela priča čudna i mutna, počeo je sve više vjerovati nakon što mu je kolega ispričao sličnu priču. “Razlika između njega i mene je što on nije nasjeo, već je kulturno odbio djevojku”, priznao je.

Nekoliko dana nakon susreta s tom djevojkom, vidio ju je kako u jednom od mostarskih kafića sjedi i mirno ispija kavicu s nekim “mutnim tipovima”. “Pomislim koliko joj traje proputovanje i koliko kupuje kartu za povratak kući. Uzela me k’o beba malu zvečku”, mislio je tad.

No, bio je to tek početak njihovih slučajnih susreta. Nedugo nakon, vidio ju je kako stoji na kiši, promrzla i mokra. “Uzeo sam je za ruku i poveo u “mliječni” na piće. Nakon pića krenula je priča”, ispričao je on. Naime, tvrdila je kako je u Mostar stigla iz malog mjesta, iz obitelji s puno djece. U grad je došla na studij, no otišla je u “druge vode” i sad joj je teško izvući se iz toga. Bilo mu je neizmjerno žao djevojke, te joj je na rastanku kupio sendvič i cigarete. Ona mu je zauzvrat obećala da će se pokušati izvući.

“Nekako u to vrijeme u Mostaru se pojavio problem s prostitutkom koja je oboljela od side, a meni pred oči ispade djevojka s bankomata. Iskreno, javila mi se porukom da se vraća kući, ali kod takvih ništa nije sigurno”, smatra.

Jedne večeri mobitel mu je krenuo zvoniti, broj mu je bio nepoznat. “S druge strane glas djevojke s bankomata. Zvuči sretno i kaže mi da se vratila kući. Našla je neki posao i živi sa svojom obitelji”, prisjetio se i rekao kako mu je zahvalila na svemu i priznala da ga nikad neće zaboraviti.

“Iskreno, ja nju jesam, sve dok se ovih dana nisu pojavili tekstovi o prostituciji i naivnim djevojkama. Ne znam gdje je danas djevojka s bankomata i drago mi je što se izvukla iz tog pakla. Nažalost, mnoge nisu”, zaključio je jedan Mostarac.


Komentari