ŠOK NA CESTI! Kombi je gorio, vozaču nitko nije htio pomoći: ‘Kad smo stali, čovjek nije bio svjestan što mu se dogodilo’

Nesreća na Braču/Foto: 24sata

Na Braču se u noći na ponedjeljak dogodio sramotni incident, a tragedija je izbjegnuta u zadnji čas.

Naime, došlo je do prevrtanja kombija koji se naposljetku i zapalio, a nitko od prisutnih nije htio pomoći šokiranom muškarcu.

Brza reakcija vatrogasaca

Vatrogasci su oko 1.23 sata dobili dojavu o prevrtanju vozila na krov i zapaljenju, a unesrećeni je na svu sreću uspio sam izaći iz auta, s time da je vozilo planulo i u potpunosti izgorjelo, kaže Stipe Marinković, zapovjednik DVD-a Bol za 24sata.

Svjedokinja nesreće koja je pozvala vatrogasce kaže da je sramotno što su domaći i stranci zaobilazili auto koji gori i čovjeka koji stoji pored auta bez da su se zaustavili, no ipak je najvažnije da je čovjek na kraju dobro.

Ne zna kako je došlo do nesreće

“Čovjek je bio bos i ozlijeđen te je bilo vidljivo da je u šoku, pa smo odmah pozvali i hitnu. Auto je sve više počeo gorjeti, a gospodin se nije htio od šoka odmaknuti od auta, govorio je da su mu pune kante unutra i da nije to ništa. Suprug i ja smo ga odvukli od auta par metara dalje”, rekla je čitateljica 24sata.

Napominje kako je čovjek imao samo jače ogrebotine, dodavši da im je rekao kako je išao iz Bola za Humac i da nema pojma kako mu se ovo dogodilo, s obzirom da nije pio i da nije brzo vozio.


Komentari