SMILJANA SRNEC JE KRIVA: Dobila 15 godina radi ubojstva sestre!

Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX

Smiljana Srnec (45) proglašena je krivom na Županijskom sudu u Varaždinu da je neutvrđenog dana tijekom ljeta 2000. godine u obiteljskoj kući u Palovcu, na adresi Nova 29, svojoj sestri Jasmini Dominić (23) tupotvrdim predmetom zadala najmanje pet snažnih udaraca po lijevoj strani glave. Osuđena je nepravomoćno na 15 godina zatvora, piše Večernji list. 

ještaci su utvrdili da optuženica ima poremećaj ličnosti s pretežito disocijalnim i narcističkim obilježjima. Činjenica da je tijelo bilo golo, ne znači da je, rekli su vještaci, ubojstvo imalo seksualne konotacije. Sud je odbacio zahtjeve obrane u vezi s kontaktiranjem tvrtki za odvoz elektroničkog otpada i vještačenjem na zamrzivaču radi utvrđivanja je li se poklopac mogao otvoriti toliko da se u nju ubaci tijelo.

Jasmini Dominić se gubi svaki trag u ljeto 2000. jer je od tada nitko nije vidio ni čuo. Samo je Smiljana Srnec govorila da je sa sestrom do prijave nestanka 2005. bila u kontaktu.

Da se Jasmina u zamrzivaču nalazila od ljeta 2000. govori i to što su iznad tijela bile vrećice zamrznute hrane iz 2000. godine, a ne i starijeg datuma.

 


Komentari

loading...
-->