SLUČAJ KAO IZ ‘ZLOČINA I KAZNE’: Starica iz Osijeka ubijena je u svom stanu iz koristoljublja?

policija
Foto: MUP/ilustracija

Osječka policija četiri dana uhitila je muškarca zbog sumnje da je počinio ubojstvo 75-godišnje Zorke J. iz Osijeka. 

Policije je u nedjelju 43-godišnjaka zbog sumnje da je ubio i opljačkao 75-godišnju staricu iz Osijeka. Ona je prošlu srijedu, 18. svibnja, pronađena mrtva u svome stanu, a neslužbeno se doznaje da je uhićeni muškarac njezin susjed. Starica je živjela u zgradi u Blok centru II u samom središtu Osijeka, a kriminalističkom obradom utvrđeno da je iz njezinog stana nestao novac i bankovne i kreditne kartice. Također, nalazi obdukcije pokazali su kako je nesretna žena ubijena udarcima rukama, tupim predmetima i gušenjem.

Protiv osumnjičenog 43-godišnjaka nakon saslušanja u Županijskom državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava za teško ubojstvo te je od suca istrage Županijskog suda u Osijeku zatraženo da mu odredi istražni zatvor u zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i od ponavljanja djela.

Podsjetimo, Zorku J. u njezinom su stanu, u kojem je nakon smrti supruga živjela sama, mrtvu pronašli službenici PU osječko-baranjske kada su došli provjeriti zašto se ne javlja na telefonske pozive svojih rođaka. Policajci su zatekli stravičan prizor koji je, s obzirom na stanje njezina tijela, odmah sugerirao da je riječ o nasilnoj smrti – ubojstvu, piše Jutarnji.hr. 

Komentari

loading...