SLAVNI GLUMAC IDE U ZATVOR: Priznao je krivnju za prometnu nesreću i dobio godinu dana (FOTO)

Ilustracija/Ivica Galovic/PIXSELL

Očevid i vještačenje pokazali su kako je slavni glumac vozio prebrzo, točnije nije prilagodio vožnju uvjetima u prometu.

Bosanskohercegovački glumac, Emir Hadžihafizbegović priznao je danas na Općinskom kaznenom sudu u Sisku, krivnju za prometnu nesreću u kojoj je smrtno stradala Ankica Kuduz (63). Sud mu je izrekao zatvorsku kaznu u trajanju od godine dana i uvjetno na četiri godine.

Prisjetimo se, nesreća se dogodila 12. listopada 2014. godine na autocesti A3 kod mjesta Bročice. Očevid i vještačenje pokazali su kako je slavni glumac vozio prebrzo, točnije nije prilagodio vožnju uvjetima u prometu. Naime, kilometrima prije mjesta nesreće stajala su upozorenja o opasnosti i preusmjeravanju prometa u jedan trak, a brzina je bila ograničena na 60 kilometara na sat.

Osim njega, prekršajno je prijavljen i vozač automobila županjske registracije P. A. (46), koji je na preticajnom traku mijenjao kotač, a također je vozio prebrzo. Zbog prebrze vožnje podnesena je prijava protiv još jednog vozača osobnog vozila te protiv vozača nepoznatog vozila zbog oštećenja prometne signalizacije i bijega s mjesta nesreće, prenosi VL.

Screenshot
Screenshot


Komentari