SKORO PREGAZIO POLICAJCA! Mladi vozač nije htio zaustaviti se na naredbu, tokom uhićenja korištena sila i vatreno oružje

Ilustracija (Foto: Ronald Gorsic / CROPIX)

Istraga je u tijeku, a stvari ne izgledaju najbolje za 18-godišnjaka osumnjičenog za nesvakidašnji incident prilikom policijskog zaustavljaja u srijedu.

Kako javlja Policijska uprava zagrebačka, 18-godišnjak je vozio svoj BMW zagrebačkih registracija po Kriškoj ulici u Ivanić Gradu oko 22 sata.

Policija je dobila dojavu kako mladić vozi auto bez položenog vozačkog ispita.

Problemi su počeli kod broja 32, policajac je zaustavio službeno vozilo i upalio svjetlosne signale, prije nego je izašao iz vozila.

Pritom je policajac, ističe policija, jasno usmjerio stop palicu prema nadolazećem vozilu naređujući 18-godišnjaku da se zaustavi.

Međutim, ne samo da se 18-godišnjak nije zaustavio, već se kretao prema policajcu koji se morao baciti u stranu kako ga automobil ne bi pregazio.

Ubrzo je stiglo pojačanje te su mladića uz upotrebu prisile, konačno zaustavili i uhitili kod Čazme, Tijekom događaja je, objašnjava policija, bilo upotrebljeno i vatreno oružje, ali srećom nitko nije ozlijeđen.


Komentari