SKANDAL U TROGIRU Policija privela bivšeg nogometaša Hajduka, vrijeđao trenera dječje momčadi Dinama

Ilustracija (Foto: Denis Jerkovic / CROPIX)

Kako doznaje Dalmatinski portal, bivši nogometaš Hajduka Jurica Vučko uhićen je u Trogiru u nedjelju oko 21 sat zbog vrijeđanja trenera dječje nogometne ekipe Dinama na “Dalmatinko kupu”, međunarodnom nogometnom turniru za mlade. Također je uputio i uvrede roditeljima djece.

Vučko je prenoćio u Policijskoj postaji Trogir, a izmjereno mu je 1,60 promila alkohola u krvi.

”Po dolasku policijskih službenika na mjesto događaja muškarac ih je vrijeđao. Uhitili su ga i priveli u postaju, gdje je zadržan u službenim prostorijama do prestanka djelovanja opojnog sredstva”, potvrdili su iz policije za Dalmatinski portal. Spomenuti portal je doznao da su ga priveli na Prekršajni odjel Općinskog suda u Splitu.

Tko je Jurica Vučko?

Podsjetimo, Vučko je u svojoj igračkoj karijeri nastupao za Hajduk, Alaves, Salamancu, Poli Ejido i Tianjin Tedu, a za Vatrene je upisao četiri nastupa. Igrao je na poziciji napadača.

Nakon karijere, bio je pomoćnik na klupi treneru Hajduka Goranu Vučeviću, a sekundirao je i Igoru Tudoru u PAOK-u. Kad je bio pomoćnik Vučeviću na klupi, Jurica Vučko suspendiran je na mjesec dana, a to je bilo 2014. godine nakon utakmice Hajduka i Istre.


Komentari