SIN UBIO MAJKU I OCA! U kući pronađena dva tijela, susjedi: ‘Bio je spreman za napraviti sr**e’

Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL

Strašna tragedija zavila je Pulu u crno. U kući u Argonautskoj ulici pronađena su dva beživotna tijela oko 16.15 sati, izvijestila je policija. Prema dosad dostupnim informacijama, riječ je o muškoj i ženskoj osobi, odnosno supružnicima te se sumnja na nasilnu smrt.

Osoba koja se dovodi u vezu s događajem nalazi se u policijskoj postaji Pula. Index neslužbeno doznaje da je muškarac koji se dovodi u vezi sa zločinom, 30-godišnji sin ubijenog bračnog para. Navodno se sam prijavio policiji nakon počinjenog zločina.

Istraga je u tijeku.

Glasnogovornica istarske policije Suzana Sokač potvrdila je da je u tijeku očevid te da se sumnja na nasilnu smrt. Potvrdila je i da su svi u krvnom srodstvu i dodala da prije nisu imali postupanja na toj adresi, posebno ne zbog narušenih odnosa.

“Počinitelj je inače poznat policiji po postupanjima, ali ne bismo zasad izlazili s tim podacima. Ali ne radi se o nasilnim kaznenim djelima”, dodala je Sokač.

Susjedi su za Jutarnji otkrili kako je sin živio s roditeljima i da su ga često viđali na biciklu. Je li bilo nekih neslaganja, nije im poznato.

“On je cijeli život živio ovdje s roditeljima. Sestra se maknula s dečkom. Kao mali smo se svi družili. On ima tridesetak godina. Svaki dan je na biciklu. Malo je bio čudan. Bio je spreman za napraviti sranje. Na prvu se vidi kada ga vidite, mada ja nisam nikad imao s njime problema. Navodno se to dogodilo još sinoć. Izgleda da nije pucao jer nitko nije čuo pucanj. Tata mu je radio na građevini, mama isto u redu. Svi su tu šetali. Sasvim u redu ljudi. Radili jedan i drugi. To je to kada ti se pomuti razum”, ispričali su susjedi.

Komentari