SILOVATELJ IZAŠAO IZ ZATVORA PA PREBIO MAJKU TROJE DJECE: ‘Prijeti da će mi silovati kćer. Tražio je da se bacim u Savu’

Rodilje su ispričale nevjerojatna i teška iskustva (Foto: Shutterstock)

Osuđeni silovatelj D.D. (27) nedugo nakon izlaska iz zatvora, svojim djelima je dokazao kako sud itekako treba postrožiti kazne.

Osuđenik, je 2013. dobio kaznu od pet godina, a prema kako prenosi Jutarnji list, silovatelj je ponovno počinio jeziv zločin. Prema novoj optužnici koja je stigla na zagrebački sud D.D. novu partnericu i majku troje djece, pretukao je i prijetio joj bacanjem u Savu i silovanjem kćeri. U jednom trenutku partnericu je zaključao u sobu prijateljeve kuće, a zatim i u unajmljenoj sobi hostela, odakle je na sreću pobjegla.

No i nakon bijega, zlostavljanje od strane D.D. ne prestaje. Svakoga dana žrtvi su stizali SMS-ovi s prijetnjama da ga ne prijavi policiji, koju je pod prisilom i povukla.

Prema iskazu žrtve, D.D. se nakon prekida veze na vratima njenog doma pojavio s isprikom za to što ju je tukao, na što mu je žrtva povjerovala i požalila.

‘On je otvorio piće i počeo me ispitivati za jednog dečka za kojeg je mislio da sam s njim u vezi. Udario me rukom i krenuo voziti po Sv. Klari tražeći da mu pokažem gdje taj dečko stanuje. Tukao me gdje god je stigao. Prijetio je da će ubiti mene, moju djecu i obitelj. Od udaraca sam padala nekoliko puta u nesvijest. Kad je zaustavio auto, pitao je neke dečke gdje stanuje taj moj prijatelj, na što su se oni nasmijali pa je uzeo teleskopsku palicu i krenuo na njih. Ja sam tada iskočila iz auta i pobjegla kući. Ljudi su počeli izlaziti vani pa je pobjegao i on. Završila sam u bolnici, a stigla je i policija jer su vidjeli da osim novih imam i stare ozljede.’, prenio je Jutarnji.

Osuđenik ju je tukao i pred vlastitom obitelji, a kada je njegova sestra stala u obranu žrtve prijetio je i njoj govoreći: ‘Ona je moja’. Žrtva se uistinu nadala da će se D.D. promjeniti, ali uzalud.

Za vrijeme jednog izleta na Sljeme, D.D. je ponovno tukao svoju partnericu i prijetio joj da će ju zakopati i ubiti joj djecu. Povrh svega tražio je od nje da se baci u Savu, što je u jednom trenutku i zaista htjela od muke. Kako od ozljeda nije mogla hodati, D.D. se obratio prijatelju za pomoć.

Bila sam krvava, mokra i natečena. Unijeli su me u prijateljevu kuću i zaključali u sobu. Kasnije su se vratili i na leđima me odnijeli do obližnjeg hostela, odakle sam sutradan pobjegla kući, a on mi je počeo prijetiti da ga ne prijavim policiji. U strahu da ga ne sretnem, jer je rekao da dolazi, skočila sam s balkona i ozlijedila nogu. A dok sam bila u bolnici, njegova majka me posjetila i rekla mi: ‘Ako ti moje dijete, ja ću tvoje‘.’: stoji u izjavi žrtve.

Ono što je dodatno stravično u cijeloj priči jest da je majka od D.D. obećala da će smjestiti sina u ustanovu i dati joj 500 eura, ako kaže da je sve izmislila iz ljubomore zato što ju je osuđenik ostavio. Za vrijeme boravka u bolnici, osuđenik je napisao izjavu koju je žrtva trebala prepisati i odnijeti na policiju, u kojoj piše da povlači prijavu, što je pod prisilom i iz straha napravila.

Nitko nije premlad za pljačku i malverzacije: 25-godišnja Zagrepčanka oštetila trgovačko društvo za čak 250.000 kuna.!


Komentari