Sesvete ostale bez dilera: Policija pronašla više od 200 kilograma marihuane, a skrivali su i još nešto

Foto: PUZ

Zagrebačka policija stala je na kraj još dvojici dilera i to s područja Sesveta. Nad 36-godišnjakom i 34-godišnjakom su dovršili kriminalističko istraživanje.

“Naime, sumnja se da su protivno odredbama članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, s ciljem proizvodnje i preprodaje konoplje tipa droga, na neutvrđenom mjestu, sadili konoplju tipa droga – marihuanu, koju su po sazrijevanju brali, sušili i skrivali u dvije kuće na području Sesveta s kojima se koriste, a gdje su sakrivali i amfetamin koji su nabavljali s istim ciljem daljnje prodaje na ilegalnom tržištu.

Foto: PUZ
Foto: PUZ

Policijski službenici svoju su sumnju potvrdili kada su temeljem naloga suda obavili pretragu dviju kuća na području Sesveta kojom prilikom su pronašli ukupno 1269 grama marihuane u više staklenki, 3,8 grama amfetamina te 228.800 grama grana, lišća i cvjetnih vrhova konoplje tipa droga-marihuane.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava  podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu”, priopćili su iz policije.


Komentari