‘Samo za kredit ostavite’: ukraden novac u Dubravi, žrtva javno poručila apel

Vrlo neobična objava dočekala je korisnike jedne javne grupe na Facebooku koja okuplja stanovnike Dubrave.

“Molim onog koji mi je danas ukrao 2500 kn u Gardenu da mi vrati 1900 kn koliko mi je potrebno da platim kredit, a ostalo neka si zadrži”, kratko je apelirao korisnik grupe.

Nesvakidašnja objava o krađi novaca i neočekivani apel, potaknuo je raspravu među komentatorima.

Screenshot: Facebook

“Da bi vratio nebi ukrao”, rekao je jedan od šaljivih komentara.

Neki su se i pitali zašto bi netko išao s tolikom svotom u centar (“Pa šta si nosio toliki novac sa sobom”), a drugi su ga krenuli braniti.

“Sta krivite gospodina ,od kuda je on mogao znati da ce mu netko ukrasti novac,nije se lijepo rugati na tudoj nesreci…,svima se to nama moze ne daj Boze dogoditi,ni nama nebi bilo lijepo da nam netko pise ruzne komentare a tako ni doticnome gospodinu.Svatko nosi u novcaniku/depu novaca koliko ima ili hoce,da je covjek znao da ce mu ukrasti novac sigurno nebi toliko nosio.Nazalost samo u zadnje vrijeme ruzne komentare citam kao da ljudi uzivaju u tudoj nesreci,nemojte me krivo shvatiti ali nikada se nezna sta nosi noc a sta dan…sretno gospodinu da pronade svoj novac ,onaj tko ga je ukrao dali ima srca legnuti i ici spavati ne pomisleci dali je taj novac mozda bio namijenjen za hranu ili nedaj boze za bolesno dijete,roditelje,ili lijekove”, rekao je jedan od komentatora koji je stao u obranu žrtve krađe, dok je druga komentatorica rekla kako je “dizao novce na bankomatu”.

Screenshot: Facebook

“Pa da je nosio 250 000 nemamo pravo komentirati, a posebno ne ukrasti. Strasno. Zao mi je. Meni je tako ispalo u mom haustoru i nitko mi nije vratio”, još jedan komentator izrazio je suosjećanje.

“Javite se zastitarima Gardenmalla, centar je pod video nadzorom”, glasio je jedan od korisnih savjeta.

Screenshot: Facebook

Policiju smo upitali jesu li dobili kakvu prijavu o krađi novca u Garden šoping centru u Dubravi. Kratko su poručili da nijedna prijava tome ne odgovara, ali moguće i da im je promaknula u evidenicju koju su pregledali na naš upit jer je ipak riječ o velikom području nadležnosti Policijske uprave zagrebačke.

 

 

 


Komentari