Šakom u glavu nekoliko puta udario vlastitu kćer? Policija istražuje što se dogodilo na punoj plaži

Sibenik.in

Otac je vlastitu kćer nekoliko puta udario šakom u glavu danas na glavnoj plaži u Grebaštici i nitko ga nije u tome spriječio, šokirano je za ŠibenikIN ispričao očevidac tog događaja koji se zbio danas poslijepodne, javlja Šibenik.in.

“Bio sam sa svojom kćerkom u moru, na aquaparku, kad sam odjednom vidio nekakvu zbrku na plaži. Čuo sam da me zove žena i u prvi mah sam mislio da je netko ozlijeđen pa sam na brzinu izašao iz mora da vidim što se događa”, kazao je očevidac.

Kad je izišao na plažu, dodaje, vidio je kako dijete sjedi na ručniku u zagrljaju oca koji ju je maloprije udarao.

“Srce mi se slomilo, valjda dijete nema kome. Ljudi koji su sve vidjeli su mi rekli da ju je udario nekoliko puta šakom u glavu! Svi su se odmah ustali na noge, skupili se tamo, bijesnili, ali nitko ga nije spriječio. Netko je onda pozvao policiju i oni su došli u Grebašticu”, ispričao je očevidac događaja navodeći da je djetetu od udarca jedno oko bilo zatvoreno.

Glasnogovornica šibenske policije Marica Kosor potvrdila je da je policija zaprimila dojavu o takvom događaju u Grebaštici, ali i da dijete nije ozlijeđeno.

“Provjeravamo sve navode i okolnosti”, kratko je kazala Kosor ne navodeći više detalja o tom slučaju budući da je u pitanju maloljetno dijete.

Komentari