RAZOTKRIVEN VLASNIK ZLOGLASNOG KLUBA PASHA: Zbog bizarnog načina pljačkanja po Zagrebu ide iza rešetaka!

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Županijski sud u Zagrebu donio je nepravomoćnu presudu protiv vlasnika zagrebačkog noćnog kluba Pasha Steve Bojića i njegovog brata Predraga. 

Prošloga je petka zagrebački Županijski sud protiv dvojici braće dosudio nepravomoćnu kaznu zatvora zbog organiziranja provala u kioske i krijumčarenja ilegalaca. U presudi suda stoji da su Stevo i Predrag Bojić u zemlju ilegalnim putem dovozili osobe stranoga državljanstva, a potom uz pomoću njih organizirali pljačke kioska. To su, međutim, radili pod patronatom Mladena Markovića iz Bosne i Hercegovine.

Vlasnik zagrebčkog narodnjačkog kluba osuđen je jer je u Hrvatsku iz BiH doveo dvojicu profesionalnih lopova, nabavio im alat, a potom je pomoću njih opljačkao kiosk i odnio cigarete u vrijednosti od 38.000 kuna. Nepravomoćnom presudom izrečena mu je djelomično uvjetna kazna od 2 i pol godine zatvora, a njegovom bratu Predragu u trajanju od 14 mjeseci. Njihov upravitelj iz BiH, Mladen Marković, dobio je 2 godine i 11 mjeseci djelomično uvjetnog zatvora, piše Jutarnji.hr.


Komentari