Razljutio se i probušio im gume: Oštećeno nekoliko osobnih automobila u centru

Foto: Tomislav Kristo / CROPIX

Policijski službenici zagrebačke Policijske uprave dovršili su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Oštećenje tuđe stvari“.

Naime, sumnja se da je osumnjičeni 14. prosinca 2019. godine nešto prije 23 sata došao na privatni dio dvorišta stanara zgrade u Zagrebu u Šubićevoj ulici te s namjerom da parkira svoj osobni automobil, vidio da je u istom parkirano više osobnih automobila različitih registarskih oznaka, odnosno da vozila nisu s područja grada Zagreba te da se nema mjesta gdje parkirati. Tada je stao sa svojim osobnim automobilom pokraj drveta, svjestan da je na taj način zagradio nekoliko osobnih automobila koja su bila uredno parkirana na obilježenim parkirnim mjestima da bi potom otišao. Nakon desetak minuta vratio se u dvorište i prikladnim alatom, najvjerojatnije odvijačem, izbušio gume na osobnim automobilima, nakon čega se odvezao vozilom iz tog dvorišta.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu dostavljena je kaznena prijava protiv 45-godišnjaka.

Komentari

loading...
-->