Razbojništva, naoružane pljačke i drske krađe

FOTO: Ivan Klindić / Ilustracija

Na području Uprave u protekla 24 sata evidentirano je 33 kaznenih djela:  razbojništvo, dvije drske krađe, osam teških krađa provaljivanjem, 12 krađa i deset ostalih kaznenih djela.

Tako je u utorak 22. svibnja, u vremenu od 8.20 do 13.40 sati u Novom Zagrebu, Imprićeva ulica, nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću i otuđio novac i nakit, oštetivši 43-godišnjakinju za nekoliko tisuća kuna.

Isti dan oko 12 sati u Novom Zagreb, Ivana Šibla u poslovnici pošte, nepoznati je maskirani počinitelj uz prijetnju vatrenim oružjem počinio razbojništvo nad djelatnicima (42, 58) te 29-godišnjom strankom. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna.

Drske krađe

Jučer oko 10.30 sati na Peščenici, Ivekovićeva ulica, dvije su nepoznate ženske osobe u stanu iskoristile nepažnju 87-godišnjaka i otuđile mu nakit, oštetivši ga za nekoliko tisuća kuna.

Oko 15 sati na Trnju, Križna cesta, nepoznati je počinitelj prišao s leđa i istrgnuo nakit koji je nosila oko vrata, oštetivši 56-godišnjakinju za nekoliko tisuća kuna.


Komentari