Razbojništva, krađe i pljačke: Vitalni Zagrepčani dva puta uhvatili provalnike i lopove na djelu

Na području Uprave u posljednja 24 sata evidentirano je 14 kaznenih djela: razbojništvo, drska krađa, dvije teške krađe provaljivanjem, sedam krađa i dva ostala kaznena djela. Jedan teretni automobil je pronađen.

Hvatanje na djelu

U srijedu, 10. siječnja u 10.34 sati, u Susedgradu, Mendlovoj, na počinjenju kaznenog djela teške krađe provaljivanjem u pokušaju u obiteljsku kuću, 55-godišnja vlasnica uhvatila je 42-godišnjakinju i zadržala je do dolaska policijskih službenika koji su osumnjičenu doveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

Drska krađa

Jučer, 10. siječnja oko 15.20 sati u Dubravi, Raula Goldonija, u obiteljskoj kući, 29-godišnjak je 75-godišnjaku iz ruke istrgnuo novčanik i pobjegao, ali ga je sustigao sin oštećenog i zadržao do dolaska policijskih službenika koji su osumnjičenog doveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

Razbojništvo na Črnomercu

Jučer, 10. siječnja oko 11.10 sati na Črnomercu, na Ilici, u trgovini su dvojica nepoznatih počinitelja, uz prijetnju vatrenim oružjem počinila razbojništvo nad 47-godišnjim zaposlenikom te otuđila dio prodajnog asortimana, pričinivši štetu od nekoliko tisuća kuna.

Provala u trgovinu

Od 9. do 10. siječnja između 20 i 12.50 sati u Dubravi, Čulinečkoj cesti, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu i otuđio dio asortimana, pričinivši štetu od nekoliko stotina tisuća kuna


Komentari