RAZBOJNIK U VLAŠKOJ RAZBIO KIOSK: Ništa bolje nije bilo ni u Dubravi gdje je harala banda, praznila kase i fizički nasrtala na blagajnice

Foto: Zagreb.info

Zagrebački policajci su dovršili kriminalističko istraživanje nad 67-godišnjakom jer sumnjaju da je počinio tešku krađu. Naime, sumnja se da je ovaj muškarac 13. svibnja ove godine u Vlaškoj ulici, u kasnim noćnim satima došao do kioska, razbio staklo na vratima i ušao unutra, pa pokrao sve šteke cigareta koje je mogao držati u rukama.  Cigarete koje je ukrao sve skupa vrijede 3100 kuna.

Razbojnik iz pakla

Kriminalističko istraživanje provedeno je nad 26-godišnjakom zbog sumnje da je počinio više kaznenih djela, točnije teška krađa provaljivanjem, razbojnička krađa i jednostavno – krađa.

Sumnja se da je delinkventni mladić 23. siječnja 2021. godine na Aveniji Dubrava oko 17.50 sati došao u trgovinu, s polica ukrao tri parfema i izašao bez da ih je platio.

Isto se tako sumnja da je isti 26-godišnjak 17. svibnja 2021. godine oko 17 sati, zajedno s još dvojicom zasad nepoznatih počinitelja, došao do cvjećarnice u Novačkoj ulici te je, dok su druga dvojica počinitelja razgledavali ponuđeno cvijeće, ušao i pobrao sav novac iz kase.

Zamijetila je to prodavačica, pa krenula prema njemu, međutim, jedan od dvojice zasad nepoznatih počinitelja je došao do nje i odgurnuo je. Nakon toga sva su trojica pobjegla.

Također se sumnja da je dva dana kasnije, nedugo iza ponoći, zajedno s još jednim zasad nepoznatim počiniteljem, 26-godišnji mladić s došao do kioska na Maksimirskoj cesti u koji su provalili i ukrali novac iz blagajne, cigarete i duhan. Sve skupa su pokrali oko 23.000 kuna.


Komentari