RAZBOJNICI NIKAD NE ODMARAJU: Pljačkaju ljekarne i nedužne prolaznike na ulici

Pixabay / ILUSTRACIJA

Na području Uprave u posljednja 24 sata evidentirano je 25 kaznenih djela

U 25 evidentiranih kaznenih djela našla su se dva razbojništva, 18 teških krađa provaljivanjem, tri krađe i jedno ostalo kazneno djelo. Otuđen je jedan osobni automobil.

U srijedu, 1. veljače oko 18.25 sati, na Peščenici, nepoznati je maskirani počinitelj uletio u ljekarnu i uz verbalnu prijetnju počinio razbojništvo nad tri zaposlenice (51,38,22) i otuđio novac. Materijalna šteta zasad nije utvrđena.

Nekoliko sati kasnije, oko 21.10 sati, u Dubravi, dvojica su nepoznatih počinitelja uporabom tjelesne snage počinili razbojništvo nad 24-godišnjakinjom te otuđili joj novac i drugo, oštetivši ju za nekoliko tisuća kuna.

Provale u domove

U srijedu u jutarnjim satima, između 7.50 i 12.20 sati na Trešnjevci, nepoznati počinitelj je provalio u stan te otuđio novac i nakit, oštetivši 52-godišnjeg vlasnika za nekoliko desetaka tisuća kuna.

Otprilike u isto vrijeme, između 9.30 i 15 sati, na Trnju, nepoznati počinitelj provalio je u stan te otuđio novac i drugo, oštetivši 37-godišnjaka i 40-godišnjakinju za nekoliko stotina tisuća kuna.

Krađa automobila

U srijedu navečer, između 22 i 24 sata, na Trnju, na parkiralištu, nepoznati je počinitelj otuđio osobni automobil marke VW Polo zagrebačkih registracijskih oznaka, oštetivši 53-godišnju vlasnicu za oko 35.000 kuna.


Komentari