RAZBOJNICI HARAČE ZAGREBOM: U samo jednom danu zabilježena 43 kaznena djela

Pixabay / ILUSTRACIJA

Zabilježena čak 21 krađa s provaljivanjem.

Na području Uprave evidentirana su 43 kaznena djela: drska krađa, 21 teška krađa provaljivanjem, 16 krađa i pet tri ostalih kaznenih djela.

U ponedjeljak, 6. veljače oko 20.45 sati u Centru, u uliciBaruna Trenka, na ulici, nepoznati je počinitelj prišao 56-godišnjakinji te joj iz ruke istrgnuo torbicu, oštetivši je za nekoliko tisuća kuna.

Između 4. i 6. veljače, od 15 do 15 sati u Sesvetama, u Ninskoj ulici nepoznati je počinitelj provalio u kuću i otuđio razni građevinski materijal, oštetivši 58-godišnjaka za nekoliko desetaka tisuća kuna.


U ponedjeljak, 6. veljače, između 10.30 i 13 sati u Susedgradu, u ulici Ivana Rangera, nepoznati je počinitelj provalio u stan i otuđio novac i nakit, oštetivši 64-godišnjaka za nekoliko desetaka tisuća kuna.

Nešto kasnije, od 16 do 18 sati na Trnju, u Lastovskoj ulici, nepoznati je počinitelj provalio u skladište poduzeća iz Zagreba i otuđio nekoliko desetaka tisuća kuna.

Između 3. i 6. veljače, od 16 do 7.10 sati u Dubravi, na Aveniji Dubrava, nepoznati je počinitelj provalio u teretno vozilo marke Citroen Jumper zagrebačkih registracijskih oznaka i otuđio tehničke uređaje, oštetivši poduzeće iz Zagreba za više desetaka tisuća kuna.

 

Komentari