RASPLET UŽASA U KAŠTELIMA: Policija privela nasilnike koji su premlatili momka!

Slučaj premlaćivanja dječaka s posebnim potrebama danas je šokirao hrvatsku javnost.

Brutalne snimke jasno pokazuju kako skupina muških osoba na najbrutalniji način fizički i psihički zlostavlja bespomoćnog momka što smo ranije u danu i objavili.

Iz policijske postaje Kaštela odmah nam je bilo rečeno kako je kriminalističko istraživanje već u tijeku. Sudeći po reakcijama na društvenim mrežama, slučaj je momentalno prijavljen od velikog broja ljudi.

Najnovije informacije koje imamo iz policije ukazuju na to da je policija postupala u odnosu na javno objavljene snimke i u prostorije policije dovela dvije osobe koje se dovodi u vezu s događajem i nad njima je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Identiteti počinitelja već su poznati javnosti, međutim mediji takve informacije ne mogu objavljivati dok institucije same ne potvrde imena počinitelja. Prema tome, njihovi identiteti ne smiju se prikazivati zbog čega su i snimke  cenzurirane.

Podsjetimo, društvenim mrežama širio se potresan video na koji su nas upozorili čitatelji, a na kojem se jasno vidi kako skupina mladića iznimno brutalno fizički i psihički maltretira dječaka s posebnim potrebama kojeg su udarali nogama, rukama, koljenima i bacali ga na pod. Snimke su izazvle ogroman bijes javnosti.


Komentari