ŽESTOKI PAR: Muž na susjeda krenuo automobilom, njegova supruga ga udarila letvom po glavi

Ilustracija (Ronald Gorsic / CROPIX)

Žestoka svađa u Slavonskom Brodu radi granice dvorišta, eskalirao je u nesvakidašnje nasilje.

Kako javlja Danica.hr, sve je završilo pravomoćnom presudom protiv 52-godišnje Ruže i njenog supruga Đure zbog narušavanja javnog reda i mira u dvorištu 56-godišnjeg Slavka.

Presuda je utvrdila kako je Đuro krenuo automobilom, pod jačim gasom prema Slavku koji  je naskočio na poklopac motora, te ga je Đuro tako vozio desetak metara prije nego je izažao iz auta. Potom je Đuro, udarcima u glavu i trbuh napao Slavkova malodobnog sina, a potom je u glavu udario i Slavkovu suprugu.

Dodatno je napao i Slavka koji je došao u pomoć, a pritom je Ruža dodatno Slavka vrijeđala i gađala kamenjem koje je našla na zemlji.

No, tu šokantnom nasilju nije bio kraj te je sve postalo samo gore kako je Ruža uočila drvenu letvu.

Prišuljala se iza leđa

“Đuro me najprije udario automobilom i pao sam na haubu. Potom su Ruža i Đuro napali mog sina, pa sam stao između Đure i sina kako bih ga obranio. Nisam primijetio da mi se iza leđa prišuljala Ruža. Odjednom me je tom letvom snažno udarila u glavu s desne strane iznad sljepoočnice. Od udarca sam klonuo te sam osjećao bolove u glavi i nesvjesticu”, ispričao je na suđenju Slavko, prenosi Danica.hr.

Tim je napadom Slavko zadobio ozljedu glave i trzajnu ozljedu vrata, a sudu nije preostalo drugo nego kazniti agresivne supružnike.

Uz novčanu kaznu, Ruža će morati pokriti troškove suda koji iznose 8600 kuna, dodatno joj je nepravomoćno presuđeno i plaćanje odštete Slavku u iznosu od 9000 kuna.

Komentari