Prvo ga pokušali zapaliti, pa ga teško ozlijedili noževima

www.haberra.com

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad dvojicom 33-godišnjaka zbog sumnje da su počinili kazneno djelo pokušaja ubojstva.

U nedjelju 3. rujna oko 16.45 medicinskog osoblje iz KBC-a Zagreb javilo je da su zaprimili dva ozlijeđena muškarca s ozljedama od noža.

Policijski službenici Službe općeg kriminaliteta u suradnji s policijskim službenicima VI. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom 33-godišnjaka zbog sumnje da su pokušali ubiti 43-godišnjaka i 35-godišnjaka.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su se osumnjičeni sastali s žrtvom te je jedan od osumnjičenih na leđa 35-godišnjaka bacio staklenu bocu s lakozapaljivom tekućinom s improviziranim fitiljem koja se razbila.

Potom su fizički sukobili te su osumnjičeni noževima teško ozlijedili 35-godišnjaka, a 43-godišnjaka lakše. Osumnjičeni su pobjegli s mjesta događaja, dok su se oštećeni odvezli u KBC Zagreb.


Policijski službenici započeli su kriminalističko istraživanje i ubrzo u službene prostorije doveli dvojicu osumnjičenih koji su sada u pritvoru.

Komentari