PROVALNICI I RAZBOJNICI HARAČE: Ovo su kadri učiniti za nekoliko tisuća

Foto: Flickr

Ponedjeljak su obilježile krađe i razbojništva.

Tri provale provale i dva razbojništva dogodila su se u jednom danu. Razbojnici ne biraju vrijeme dana kao ni kvart.

Prvi slučaj dogodio se od 10.30 do 18.30 sati u Velikoj Gorici, Franje Tomašića, nepoznati je počinitelj provalio u kuću i otuđio nakit i drugo, oštetivši 75-godišnjaka za više tisuća kuna.

Iduća provala zbila se između 13 do 14 sati u Novom Zagrebu, Šišićeva. Tada je nepoznati  počinitelj provalio u stan i otuđio novac i nakit, oštetivši 50-godišnjakinju za nekoliko desetaka tisuća kuna.

Istog dana, oko 18.25 sati na Medveščaku, Natka Nodila, u trgovini, nepoznati je počinitelj uporabom tjelesne snage počinio razbojničku krađu nad 52-godišnjom djelatnicom i ukrao više stotina kuna.

Ništa manje nisu bili aktivni ni u noćnim satima. Tako je jedan nepoznati drznik oko 22.15 sati u Centru, Medvedgradska, na ulici, uporabom tjelesne snage počinio razbojništvo nad 33-godišnjakom i ukrao bicikl, oštetivši ga za nekoliko tisuća kuna.

čer, 14. studenoga, od 10.30 do 18.30 sati u Velikoj Gorici, Franje Tomašića, nepoznati je počinitelj provalio u kuću i otuđio nakit i drugo, oštetivši 75-godišnjaka za više tisuća kuna.

Večer lopovluka zaključio je nepoznati počinitelj i to u 23.30 sati na Peščenici, Vukomerec. On je pak provalio u kuću i otuđio nakit i tehnički uređaj, oštetivši 87-godišnjaka za više tisuća kuna.

>>> DRSKE I BRZE KRAĐE SU U PORASTU: Trenutak nepažnje i pobježe s nekoliko tisuća

 


Komentari