Provalnici i lopovi ne spavaju: Ukrala namirnice iz trgovačkog centra i odgurnula zaštitarku

Screenshot

Lopovi i provalnici ne biraju žrtve.

Na području Uprave u posljednja 24 sata evidentirana su 22 kaznena djela: razbojnička krađa, drska krađa, četiri teške krađe provaljivanjem, 12 krađa i četiri ostala kaznena djela.

Razbojnička krađa u trgovačkom centru

U ponedjeljak 4. srpnja oko 11 sati na Črnomercu (Zagrebačka cesta), u trgovačkom centru, 45-godišnjakinja je ukrala prehrambene proizvode, što je uočila zaštitarka. Osumnjičena je tada prošla pored blagajne neplativši ih, a nakon što ju je zaštitarka pokušala zaustaviti, osumnjičena ju je odgurnula te su pale na pod.

Šteta nije utvrđena, a protiv osumnjičene je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Provala u kuću u Svetom Ivanu Zelini

Dan je bio plodan i za provalnike, pa je tako u ponedjeljak 4. srpnja, između 10.30 i 12 sati u Sv. Ivanu Zelini (Ivana Gundulića), nepoznati počinitelj provalio u kuću i otuđio nakit i novac, oštetivši 56-godišnjaka za nekoliko desetaka tisuća kuna.

Drska krađa na Peščenici

Incidenata ne nedostaje i na ulicama Zagreba usred bijela dana. Naime, u ponedjeljak 4. srpnja između 12 i 13 sati na Peščenici (Miševečka), nepoznati je počinitelj na ulici prišao 71-godišnjakinji te joj strgnuo nakit s vrata, oštetivši je za više tisuća kuna.


Komentari