Provaljuju u stanove, aute i čine štetu Zagrepčanima! Lopovi haraju sve od Sesveta pa do Medveščaka

FOTO: Despositphotos / Zagreb.info / Ilustracija

Po gradu se i dalje krade punom parom. Lopovi ne miruju i policajcima zadaju sve više posla. Provaljivalo se i u srijedu kroz dan, i to sve od Sesveta pa do Medveščaka.

“Jučer, 15. rujna između 11 i 18.30 sati na području Sesveta u Ulici Stanka Vraza, nepoznati je počinitelj provalio u stan te otuđio novac i ostalo kojom prilikom je oštetio 44-godišnjaka i 38-godišnjaka za ukupno više desetaka tisuća kuna”, izvijestili su iz policije.

Na Medveščaku je lopov prvo provalio u Audi, ali policija mu je uspjela stati na kraj.

“Jučer, 15. rujna između 19.40 i 23.40 sati na području Medveščaka u Ulici Kneza Borne, na parkiralištu, provaljeno je u osobni automobil marke Audi zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu trgovačkog društva iz Zagreba, te je otuđena razna medicinska oprema i odjevni predmeti.

Po dojavi građana policijski službenici su pregledom lokacije u Ulici Kneza Mislava uočili dvojicu muškaraca koji su kod sebe imali torbu za koju su policijski službenici posumnjali da bi mogla biti dio otuđenih predmeta. Uz uporabu sredstava prisile uhitili su dvojicu 39-godišnjaka koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela. Materijalna šteta iznosi više desetaka tisuća kuna dok je kriminalističko istraživanje u tijeku”, priopćila je zagrebačka policija.


Komentari