Provale i razbojništvo: Dvojica u kasnim večernjim satima pretukla 57-godišnjaka u kafiću

FOTO: Ivan Klindić / Ilustracija

Na području Uprave u posljednja 24 sata evidentirano je 25 kaznenih djela: teška tjelesna ozljeda, 13 teških krađa provaljivanjem, sedam krađa i četiri ostala kaznena djela.

U utorak 11. rujna oko 22.30 sati u Centru, na Trg kralja Tomislava, u caffe baru, dvojica su nepoznatih počinitelja fizički napala 57-godišnjaka i teško ga ozlijedila. Liječnička pomoć pružna mu je u KB Dubrava.

Provale u kuću i skladište

Između 31. kolovoza i 2. rujna, od 19 do 19 sati (očevid 11. rujna), Buševec, u Sisačkoj ulici, nepoznati je počinitelj provalio u kuću i otuđio nakit i drugo, oštetivši 52-godišnjaka za nekoliko desetaka tisuća kuna.

Između 10. i 11. rujna, od 20 do 9.10 sati u Novom Zagrebu, Kašinci odvojak, nepoznati je počinitelj provalio u skladište poduzeća iz Zagreba i otuđio alat i moped, pričinivši štetu od više desetaka tisuća kuna.

Nesretan slučaj

Jučer između 9 i 9.20 sati u Novakima Bistranskim, u Podgorskoj ulici, u dvorištu, 77-godišnjakinja je iz zasad neutvrđenog razloga pala s ljestava i preminula. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.


Komentari