Prošlo je točno godinu dana od tragičnog masakra u Zagrebu: Otkrivamo što se dogodilo s bebom koja je jedina preživjela

Tomislav Kristo / CROPIX

Točno godina dana prošla je od jednog od najvećih zločina koji su se ikada dogodili u Zagrebu, ali i u Hrvatskoj. Tog kobnog prvog kolovoza krv u žilama ledila je vijest o šesterostrukom ubojstvu na Kajzerici iza kojeg je živa ostala samo beba monstruma koji je oduzeo život čak šest osoba.

Tog kobnog četvrtka, u Novom Zagrebu u kući u Cimermanovoj ulici u naselju Kajzerica se  nešto prije 21:30 dogodilo šesterostruko ubojstvo. Među ubijenima su dva muškarca, tri žene te desetogodišnje dijete, priopćili su iz policije tada medijima i cijeli Zagreb sa strahom je iščekivao rasplet mračne situacije.

Muškarac koji je počinio nezapamćeno krvoproliće nakon masakra dao se u bijeg, a policija je nakon višesatne potrage u petak nešto poslije 4 sata ujutro potvrdila kako je prilikom uhićenja ovaj ubojica i sebi presudio na isti način kao i svojim žrtvama. Njegovo taksi vozilo pronađeno je kod naizgled napuštene zgrade prepune grafita na Kajzerici.

Beba koja je pronađena neozlijeđena na poprištu zločina dijete je ubojice koji je počinio samoubojstvo, a nakon tragične noći u kojoj je ostala bez obitelji beba se pronašla u skrbi Centra za socijalnu skrb u Zagrebu.

Iz Centra su nam otkrili kako žele izbjeći senzacionalistički sadržaj koji bi mogao nepovoljno utjecati na život i integritet maloljetnog djeteta, ali uspjeli su nam potvrditi kako je beba dobro.


Beba je urednog zdravstvenog stanja. Stručni radnici Centra za socijalnu skrb Zagreb su, sukladno važećim odredbama Obiteljskog zakona, poduzeli sve odgovarajuće mjere i radnje u najboljem interesu i na dobrobit bebe, koja je trajno zbrinuta”, kazali su nam.

 

 

Komentari

loading...