PROPUCANI MLADIĆ S AUTOCESTE TVRDI: ‘Svi su se tu šetali okolo i gledali što se događa’

Sukob Torcide i policije (Foto: Ranko Suvar / CROPIX)

I dalje se ne stišavaju reakcije nakon utakmice Dinama i Hajduka prošlog vikenda. Nakon utakmice došlo je do sukoba policije i navijača na odmorištu Desinec. Ozlijeđeno je 15 navijača i 20 policajaca, a za sukob su osumnjičene 42 osobe.

U kaosu koji se događao bilo je i ranjenih, a jedan od njih je za Dnevnik.hr ispričao što se događalo.

“I vidio sam taj metež da se počeo stvarati, nisam vidio kako je sve počelo. Normalno, kad je tako neki zastoj na autoputu da će svi izaći iz vozila. Tu sam stajao možda maksimalno što se tiče cijelog događaja sam išao desetak metara od svog vozila”, rekao je.

Dodao je da nije pripadnik Torcide te da voli nogomet. Studira dizajn, radi honorarno kao dostavljač te nije kažnjavan. Tvrdi da je iz vozila izašao da vidi što se događa. Od dima nije vidio ništa, a onda su kaže, najednom policajci krenuli po autocesti te je ranjen. Metak mu je prošao kraj arterije.

“Svi su se tu šetali okolo i gledali što se događa i taj juriš policajaca, to se sve odigralo u par sekundi na cesti. Oni su tu doslovno jurišali i pucali vjerojatno u pod, ali neki od metaka nije pogodio pod već vjerujem i mene i još dosta momaka”, kaže mladić.

Komentari