Propao im zajednički posao: Zarađivao više od nje pa okupila ljude da ga premlate?!

Pixabay

Prije nekoliko dana pisali smo o bizarnoj tučnjavi oko borova na Medveščaku.

Podsjećamo, cijela situacija eskalirala je zbog ljubomore, a osumnjičena žena je dogovorila sa skupinom od četiri muškarca da napadnu 43-godišnjaka jer mu je prodaja borova išla bolje nego njoj. Sve detalje možete pronaći ovdje.

Slijedom navedenog događaja procurile su i neslužbene informacije, da je do tučnjave došlo zbog ljubomore između bivših supružnika. Naime, Merimi P. koja je sa Željkom P. bila u braku, zasmetalo je što se on bolje našao u raspodjeli posla nakon raspada njihova braka.

Dok su bili u braku, zajedno su prodavali borove, a raspadom braka raspao im se i zajednički posao, a Željku je samostalna prodaja bolje išla, što je Merimi bilo nepojmljivo te je našla nekoliko osoba voljnih da ga pretuku piše Večernji.

Policija je slučaj okarakterizirala kao sudjelovanje u tučnjavi, nanošenje teške ozljede, jer su Željku P. slomljena rebra te kao pokušaj nanošenja  teške ozljede. Merima P. zbog opasnosti od ponavljanja djela završila je u istražnom zatvoru, dok  je četvero drugih sudionika tučnjave dovedenih pred suca istrage dobilo mjere opreza.


Komentari