PROMETNA U CENTRU! Sudar na križanju Zvonimirove i Tuškanove, ‘pokošen’ je semafor, jedna osoba ozlijeđena

Foto: Čitatelj

U četvrtak oko 10 sati ujutro stanare centra grada “na noge” je digla prometna nesreća. Kako nam javljaju čitatelji, u nesreći koja se dogodila na križanju Zvonimirove i Tuškanove sudjelovala su dva vozila – bijeli kombi i crna Opel Astra.

Semafor je na podu jer je netko prešao preko crvenog.

Kako doznajemo, oba vozača tvrde da je kriv onaj drugi. Na licu mjesta su Hitna pomoć i policija i prema prvim neslužbenim informacijama, ozlijeđena je jedna osoba.

Uskoro više…

Foto: Čitatelj
Foto: Čitatelj

Mirno nije bilo niti kod Pojatnog. Naime, oko 7.20 sati, 71-godišnjak je pod utjecajem alkohola (0,33 promila) upravljao osobnim automobilom marke VW Polo zagrebačkih registracija, a kretao se državnom cestom broj 1 u smjeru juga.

Zatim je prešao u suprotni smjer te naletio na kamion MAN TGS zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 53-godišnjak, a kretao se DC 1 u smjeru sjevera dok je u namjeri izbjegavanija naleta vozilom prešao na meki teren gdje je udario u stupić.

Nakon naleta osobni automobil VW Polo se zarotirao i udario u zaštitnu odbojnu ogradu. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 71-godišnjak, liječnička pomoć pružena mu je u KB Sveti Duh, javlja policija.

Inače, u posljednja 24 sata obavljen je očevid 37 prometnih nesreća. U četiri prometne nesreće sa ozlijeđenim osoba dvije osobe zadobile su teške tjelesne ozljede, a četiri lakše. Kod 33 prometne nesreće nastala je samo materijalna šteta.


Komentari