Prometna nesreća na križanju Grahorove i Ulice grada Mainza!

Na križanju ulice grada Mainza i Grahorove došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovala dva automobila. Radi se o automobilu marke Audi i automobilu marke Fiat.

Iz PU zagrebačke kažu nam da se radi o “običnoj” prometnoj nesreći u kojoj na svu sreću nema ozlijeđenih. Dobra vijest je i kako se promet bez obzira na nesreću odvija neometano te nema većih gužvi, kazali su.

Podsjetimo, PU zagrebačka za vikend provodi akciju pojačanog nadzora vozila i vozača. Akcija je u smjerena prioritetno na sprečavanje i sankcioniranje najtežih prekršaja, tzv. „četiri glavne ubojice u prometu“, a to su: prekršaji vožnje pod utjecajem alkohola, prekoračenje dopuštene brzine, nekorištenje sigurnosnog pojasa, nepropisna uporaba mobitela u vožnji te drugih prekršaja koji utječu na nastanak ili posljedice prometnih nesreća. Akcija će biti posebno usmjerena i na sprječavanje i sankcioniranje prekršaja vozača mopeda i motocikala te prema ponavljačima teških prometnih prekršaja – recidivistima, ali i na sprječavnaje i sankcioniranje drugih prekršaja koji utječu na nastanak ili posljedice prometnih nesreća, izvijestili su.


Komentari