PROMETNA NA VOLTINOM: Skršeni auti stvorili kolonu, na istom raskrižju dvije teške nesreće u dva dana

Foto; Čitatelj Zagreb.info

Na raskrižju Zagrebačke avenije i ulice Dragutina Golika dogodila se prometna nesreća, a prema riječima našeg čitatelja, šteta je velika i kolona se neće tako brzo raščistiti. Na licu mjesta je i policija, a iz Policijske uprave zagrebačke su nam potvrdili kako je nastala materijalna šteta i nema ozlijeđenih.

Foto; Čitatelj Zagreb.info
Foto; Čitatelj Zagreb.info
Foto; Čitatelj Zagreb.info
Foto; Čitatelj Zagreb.info

Jučer, 23. travnja oko 15.35 sati, na istom mjestu, u kvartu Voltino dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali auto i skuter, a vozač skutera je teško ozlijeđen.

Kako bi se doznale detaljne informacije, policija moli građane da im jave pojedinosti ako su bili tamo u trenutku sudara i vidjeli išta. Svjedoci se mogu javiti na broj telefona 01/6530 870 ili 192.

Prometna se nesreća u petak dogodila i u Velikoj Gorici oko 21.30 sati, kad je 34-godišnjak Suzukijem odletio izvan ceste.

Kod skretanja za Mraclin, sletio je u desno na travu, a motorom se zaletio u prometni znak, nakon čega je pao, a Suzuki je sletio u odvodni kanal.

U ovoj prometnoj nesreći motociklist je teško ozlijeđen, a liječnička pomoć hitno mu je pružena u KBC Sestre milosrdnice.


Komentari