Problemi na cestama: Policija opet hvatala pijane vozače

Foto: PUZ / Ilustracija

Nedjelja i ponedjeljak na zagrebačkim prometnicama nisu mogli proći bez problema koje donosi vožnja pod utjecajem alkohola.

Tako je, javlja zagrebačka Policijska uprava 55-godišnjak oko 18:35 sati u nedjelju vozio auto bosansko-hercegovačkih oznaka. Vozio je s 2.07 promila alkohola u krvi te se zabio u stražnji dio osobnog automobila zagrebačkih oznaka kojim je upravljala 31-godišnjakinja. Vozač je uhićen, smješten u Jedinicu za zadržavanje i prepratu, te nakon triježnjenja odveden na sud koji ga je kaznio s 5400 kuna i jednomjesečnom zabranom upravljanja vozilom B kategorije.

Pola sata poslije ponoći u ponedjeljak, na raskrižju Slavonske avenije i Haleušove ulice, policija je zaustavila osobni automobil zagrebačke registracije za čijim je volanom bila 28-godišnjakinja. Policajci su utvrdili kako je vozila pod utjecajem 1.71 promila alkohola u krvi te je uhićena i također smještena u Jedinicu za zadržavanje i prepratu. Nakon otriježnjenja i sudskog postupka, kažnjena je s 10 500 kuna te jednomjesečnom zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije.


Komentari