PRIZOR KOJI MOŽETE VIDJETI SAMO U ZAGREBU: Usred bijela dana baka ukrala bicikl! (VIDEO)

Screenshot

Goran je parkirao svoj bicikl ispred kafića i vezao ga na za to predviđeno mjesto. No, nije mogao ni sanjati da će mu ga ukrasti baka.

Zagreb je ipak metropola koja broji nešto manje od milijun ljudi, a to pak znači da nas na jednom ne tako velikom mjestu doista, onako narodski rečeno, ima svakakvih. Ne rijetko se čudimo i zgražamo jedni nad drugima kada netko od nas napravi nešto nesvakidašnje ili nešto neuobičajeno. Baš se tako nešto neuobičajeno i nesvakidašnje dogodilo u 20. svibnja oko 16 i 30 ispred jednog kafića u Zagrebu.

Naime, Goran je parkirao svoj bicikl ispred kafića i vezao ga na za to predviđeno mjesto. No, nije mogao ni sanjati da će mu ga ukrasti baka. Starija gospođa šetala je pločnikom i onako nonšalantno se zaustavila kraj bicikla, dobro ga odmjerila, a onda iz torbe izvadila nekakva kliješta ili alat kojim je u svega par seknudi bicikl lišila okova. Vješta baka.

Sjela je potom na bicikl i pomalo nespretno, valjda od adrenalina, gotovo pala s njega. Pribrala se baka brže bolje i ponovno zajašila bicikl, a onda odmaglila u nepoznato.

U slučaju da prepoznajete tko je žena na slici ili ste negdje vidjeli ovaj bicikl, javite se vlasniku na e-mail: [email protected]. I da, pazite na bicikle!


Komentari