NA PRIJEVARU ODVELI DJEVOJKU I NAPALI JE: Penzioner i sin policajke brutalno silovali konobaricu?

Nakon što je kafić završio s radnim vremenom, dvojac je odlučio malo glumiti džentlmene pa su djevojci ponudili prijevoz do kuće, no, u planu su imali nešto sasvim drugo.

Policija je uhitila i privela 68-godišnjeg Umažanina D.P. i 19-godišnjeg T.D., sina zaposlenice umaške policije, zbog protupravnog oduzimanja slobode i seksualnog odnosa bez pristanka, odnosno silovanja. Uhićeni su nakon prijave neimenovane djevojke s kojom su proveli noć s 18. na 19. svibnja u jednom kafiću u Umagu.

Nakon što je kafić završio s radnim vremenom, dvojac je odlučio malo glumiti džentlmene pa su djevojci ponudili prijevoz, Mercedesom u vlasništvu starijeg uhićenika, do kuće, no, to im nije bilo u planu. Umjesto da su je odvezli kući, odvezli su je, kako stoji u prijavi, desetak kilometara dalje prema Savudriji.

Djevojka je, prema opisu u prijavi, negodovala i opirala se, no, nasrtljivi napadači izvukli su je iz vozila i odvukli, kako tvrdi, u restoran u vlasništvu sina uposlenice umaške policije. Dvojac ju je navodno silovao i maltretirao nekoliko sati, prenosi Jutarnji.

Nakon što su počinili ta navodna monstruzona djela, odlučili su smilovati joj se i pustiti ju. Ubacili su djevojku u vozilo i izbacili je nasred ceste nadomak Umaga. Djevojka je pametno reagirala i čim se domogla slobode prijavila je sve policiji, a potom je odvedena u dom zdravlja na pregled. Policija je potom u kratkom roku pronašla, uhitila i obradila dvojac te ih proslijedila u pritvor.

Prijatelji 19-godišnjaka tvrde kako “ne mogu vjerovati da je to napravio, da on nije silovatelj i da se ona s njima dogovorila za seks”,

Zakon kaže da će dvojac, ako im se dokaže krivnja, za svako od počinjenih djela dobiti najviše pet godina zatvora.


Komentari