PRIJATELJ SINIŠE SVILANA OTKRIO: ‘Dva dana uoči smrti žalio se na ove tegobe’

Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Svilanovi kolege kažu da se Siniša samo žalio na bolove u želucu i slabost. Njegova djevojka Silvana Mustapić od šoka ne može govoriti i samo plače.

Tijelo Siniše Svilana prevezeno je iz Beograda u Hrvatsku, a obitelj je organizirala sprovod na trogirskom groblju. Pokop će se održati biti danas u 19 sati. Srpski novinar i voditelj, te Svilanov dugogodišnji suradnik ispričao je kako je sa Sinišom razgovarao pola sata prije nego što se srušio, pišu 24 sata.

Vidio sam na njemu da se ne osjeća dobro, no on se ni na što nije žalio”,reako je Miomir Marić. Marić se sa Svilanom družio preko 10 godina, a posljednjih nekoliko mjeseci blisko su surađivali u beogradskoj televizijskoj redakciji.

“Čuo sam kad je pao na pod, a udarac je bio sablasno glasan. Njega je srce izdalo dok je stajao na nogama, a beživotno tijelo se samo srušilo”, prepričava Marić. Voditelj tvrdi da se Svilan žalio nekoliko dana ranije nekim kolegama na bolove u želucu i slabost.

“Da se bar meni požalio, odmah bih ga uputio liječniku jer sam i ja imao predinfarktno stanje prije godinu dana”, rekao je Marić.

>>> IZNENADA SE SRUŠIO: Preminuo poznati novinar Siniša Svilan


Komentari