PREVRNUO SE NA KROV I ZAVRŠIO U POTOKU: Mladić (18) izgubio kontrolu nad Mercedesom, suputnica je teško ozlijeđena

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL, Ilustracija

Tijekom subote zabilježeno je 29 prometnih nesreća u kojima je jedna osoba teško ozlijeđena, a pet lakše. Kod 23 prometne nesreće nastala je samo materijalna šteta. Da u prometu zaista treba biti oprezan, svjedoči događaj u Poljanici Bistranskoj u kojem je troje mladih ljudi pukom srećom izvukli živu glavu.

Do nesreće je došlo oko 00.15 sati. S tek položenom vozačkom dozvolom, 19-godišnjak je vozio Mercedes, a s njim je bila 18-godišnjakinja i još jedan putnik iste dobi. U Ulici Pešćenka izgubio je kontrolu nad vozilom zbog čega je sletio s kolnika i završio na travi. Kako se u blizini nalazilo stablo, auto je primio još jedan teški udarac te se nastavio kotrljati  po visokom raslinju uz sjevernu nizbrdicu potoka Peščenka. Da se uistinu radilo o velikoj brzini, svjedoči činjenica da je automobil preletio potok i prednjim dijelom vozila udario u južnu zemljanu uzvisinu potoka te se zarotirao i okrenuo na krov, zaustavivši se u potoku.

U prometnoj nesreći vozač i 18-godišnji putnik lakše su ozlijeđeni dok je 18-godišnja putnica teško ozlijeđena. Liječnička pomoć pružena im je u KB “Sveti Duh”.

Komentari