PRETUČEN SUDAC BRUNO MARIĆ: Napali ga šipkama i bokserima, a on kod sebe imao pištolj

Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

Napadači su bili maskirani, a naposljetku su pobjegli.

U utorak oko 15.30 napadnut je daruvarski nogometni sudac Bruno Marić. U Stobreču kraj Splita Marić je bio gost restorana “Epeton” u koji je nasrnulo desetak huligana.

Zadobio teške ozljede

Napadači su bili maskirani, a Marić je bio u društvu nekoliko osoba koje su, srećom, prošle bez ozljeda.

“Odjednom je u restoran utrčalo desetak huligana, pripadnika Torcide, u rukama su imali šipke, na šakama boksere i nasrnuli su na nas! Dobio sam nekoliko teških udaraca i da nije bilo konobara i gostiju restorana, tko zna što bi bilo, možda bi me i ubili! Konobari su nas branili i na kraju smo uspjeli svladati jednog huligana i zadržati ga do dolaska policije, ispričao je Marić za Večernji.

Marić je uz policijsku pratnju stigao na hitni prijem splitskog KBC-a, gdje su odredili težinu ozljeda.

Maskirani napadači pobjegli su nakon divljačkog napada, ali jednog je policija, ipak, uspjela zadržati i privesti, a kriminalističko istraživanje je u tijeku. Navodno se radi o osobi iz navijačkih krugova.

Daruvarsku sudac nosio je pištolj

“Informacije su točne, imao je pištolj kod sebe. Zašto ga nosi, pitajte njega, ali očito je imao dobar razlog za to kao što možete vidjeti. Split je grad u kojemu se Bruno ne osjeća sigurno još od izjave Ljube Pavasovića Viskovića da neće živ napustiti Split nakon derbija Hajduka i Dinama”, kazali su za Večernji.


Komentari