Pretragom stana bivše tajnice troje premijera našli pravo bogatstvo! Njoj je sporan zapisnik policije, evo i zašto!

Kupovina kožnih čizmi na Crni petak razbjesnila Zagrepčanku, ilustracija (Foto: Pexels)

Jučer je u nastavku suđenja optuženima u aferi Dnevnice, više svjedoka iskazivalo kako je izgledala pretraga kod Sandre Zeljko, koja je optužena s Tomislavom Sauchom.

Riječ je o policajcima koji su provodili pretragu te svjedocima pretrage.

Prema zapisniku s pretrage, a i iz iskaza Pere Mihaljevića, jednog od policajaca koji je provodio pretragu, kod Zeljko je u ormaru među odjećom pronađena jedna plava kuverta, jedna isplatnica i nek izvještaji.

Zeljko je, piše Večernji,  to sporno, jer ona tvrdi da joj policajci nisu pokazali zapisnik, iako je zapisnik o pretrazi potpisala.

“Potpisala sam ga jer su mi rekli da je to zapisnik o tome  da nisu ništa razbili. Te mi papire nisu pokazali i ne znam kako se to tamo našlo”, kazala je S. Zeljko.

Na konstataciju sutkinje Sanje Mazalin, kako je zanimljivo što ne zna upravo za te dokumente kako su joj se našli u ormaru s odjećom, S. Zeljko se brzo ispravila te konstatirala da joj policajci nisu pokazali niti jedan dokument koji je nađen pretragom njezina stana. Te njezine navode zanijekao je Mihaljević, koji je kazao da se s te pretrage sjeća i da je nađeno između 50 i 100 pari cipela, za koje je on procijenio da vrijede oko 30.000 do 40.000 kuna.

Državno odvjetništvo Zeljko sumnjiči da je zajedno sa Sauchom lažirala putne naloge te da su nezakonito stekli 590.098 tisuća kuna

Samozatajna tajnica koju su u Vladi mnogi voljeli, očito je potajice patila na modne brendove kao što su Michael Kors, Guess, Dsquared, Moschino, D&G, Armani Jeans, Ugg, Marc Jacobs…

Uz  više od 80-ak pari cipela, čizama, tenisica, štikli, sandala skupocjenih modnih brendova koje je tajnica skupila u svojem stanu, pronađena je i nekolicina torbica ekskluzivnih modnih brendova te jakni, satova, parfema, pisao je Jutarnji.

Postavlja se pitanje kako ih je u tolikom broju mogla kupiti s plaćom tajnice od 4500 kuna, koja bi se uz prekovremene sate popela do najviše 7000 kuna?


Komentari