PREMLATIO POLICAJCA! Mladić bacio policajca na tlo i tukao ga po glavi jer mu je ovaj ušao u dvorište

Ilustracija (Foto: Damir Krajac / CROPIX)

Zbog napada na policajca u Požegi, 22-godišnjem mladiću određen je istražni zatvor te je protiv njega pokrenuta istraga. Tereti ga se za napad na službenu osobu, odnosno prometnog policajca te oštećenje policijskog motocikla.

“Postoji osnovana sumnja da je mladić u nedjelju oko 21 sat u Požegi počinio navedena kaznena djela. Nakon što je u njegovo dvorište, za njim, službenim motociklom, zbog prethodno počinjenog prekršaja, došao policijski službenik radi njegove identifikacije, odbio je policajcu dati osobne dokumente”, otkrivaju državni tužitelji.

Mladić je policajca potom počeo vrijeđati te je fizički nasrnuo na njega. Sumnja se da ga je udario nekoliko puta u glavu, oborio na tlo i nastavio ga udarati po glavi. Tužitelji navode da je 22-godišnjak policajcu uputio i ozbiljne prijetnje i prevrnuo mu službeni motocikl.

Sudac Županijskog suda prihvatio je prijedlog tužitelja za određivanje istražnog zatvora protiv mladić zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela i utjecaja na svjedoke.

Komentari