Preminuo je Damir iz showa ‘Život na vagi’: ‘Rekli su da je tata bolje. A onda su zvali da je umro…’

FOTO: Facebook/ Život na vagi

Preminuo je sudionik prve sezone RTL-ovog showa ‘Život na vagi’, Damir Leskovec. U 49. godini života preminuo je od plućne bolesti te pretrpljenog moždanog udara.

Bio je samohrani otac koji je prije 14 godina postao udovac. Kako piše RTL, i prije ulaska u shoe imao je zdravstvenih problema. Tada je imao 173.90 kilograma, a izgubio je nešto više od 18 kilograma. Radio je kao zaštitar i vozač da bi mogao uzdržavati sebe i kćer Valentinu.

“Duboko smo potreseni viješću o Damirovu preranom odlasku. Izražavamo duboku sućut obitelji i prijateljima. Neka mu je laka zemlja”, napisao je RTL.

“Na kisiku je bio dulje vrijeme radi problema s disanjem i dotokom kisika u krvi, imao je teži moždani prije tjedan dana i odmah je Hitnom dovezen na Sveti Duh. I od tad su mi govorili da je bolje i da ide na bolje. Jučer su me zvali da je umro u 5.15”, rekla je kćer Valentina za 24sata.

Ove godine preminula je još jedna sudionica showa, 30-godišnja Vanja Žikić iz Varaždina. Ona je izgubila petodnevnu borbu s bakterijskom upalom pluća.

 


Komentari