POZOR, UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE! Brutalno isprebijao ženu, a nitko ne poduzima ništa (FOTO)

Facebook

Upozorenje! Fotografije su uznemirujućeg sadržaja!

Stravični slučajevi obiteljskog nasilja i općenito nasilja nad ženama uzimaju maha. Žalosno je i zastrašujuće kako u slučajevima nasilja nad ženama žrtva nije dovoljno zaštićena, a nasilnik nerijetko vrlo brzo hoda slobodan.

Jedan takav slučaj objavila je putem Facebooka djevojka čija je prijateljica doživjela sličnu sudbinu. Diana je prozvala muškarca za kojeg tvrdi da je pretukao njezinu prijateljicu uz objavu fotografije sa stravičnim ozljedama.

Naime, Diana Tičić moli pomoć i tvrdi kako je muškarac koja je gušio, grebao i fizički nasrnuo na njezinu prijateljicu slobodan. U šokantnoj objavi je priložila i dvije fotografije ozlijeđene žene.

MOLIMO BILO KAKVU POMOC,JER DRŽAVI JE OVO LAKŠA TJELESNA OZLJEDA,ON JE SLOBODAN!!NIKAKVO OPRAVDANJE NE POSTOJI ZA…

Posted by Diana Tičić on Sonntag, 7. Februar 2016

Ljudi su se putem društvenih mreža digli na noge i počeli djeliti ovaj šokantan post, a Diana se otvoreno obratila i Vladi Republike Hrvatske. Apelirala je i na druge da se pokrenu te naglasila kako  moramo poduzeti sve što možemo.

“PROBUDIMO SE! ja nemam vise tolerancije,dosta je!”, napisala je u obraćanju Vladi  i naglasila kako su se uputile na hitnu i policiju. Ogorčena je jer država ovakve slučajeve tretira kao lakše tjelesne ozljede.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201515296602270&set=a.2714784166782.73542.1772297816&type=3&theater


Komentari