Poznati novi detalji drame u Sopotu, muškarac koji prijeti nožem otac je četvero djece i kandidat za izbore

Oko 17 sati na Sopotu, policija je intervenirala na dojavu o kršenju javnog reda i mira, a na terenu ih je dočekao muškarac koji se zaključao u stan i prijeti nožem, javlja 24 sata.
Dolaskom na teren, službenici su se podijelili u dvije skupine gdje jedna čeka ispred zgrade, a druga je ispred stana i pokušava ući. Na teren je poslana i specijalna policija.
Za vrijeme intervencije sve su stanovnike udaljili od zgrade, a na terenu je i Hitna pomoć.
Navodno je riječ o čovjeku srednjih godina koji je od ranije poznat policiji, također zbog kršenja javnog reda i mira.

 “Nije mu to prvi puta da viče i pravi scene, nažalost. Zvao sam ga oko 18 sati da se smiri čim sam ga čuo na balkonu i jer sam vidio da je zbog njega stigla policija. Nezadovoljan je svime, ponajviše stanjem u državi. Stanuje sa suprugom i djecom. Gdje su oni trenutno, ne znam. Nije mi rekao je li sam u stanu, ali mu je treštala muzika. I zvučao je pijano. Njemu već duže vrijeme se pokušava pomoći, ali težak je čovjek”, rekao je jedan od sustanara za Jutarnji list. 

Policija je zgradu ogradila policijskom trakom, a obzirom na okolnosti same intervencije, nakon što uspiju “pridobiti” muškarcam on će prvo biti predan medicinskim djelatnicima, a tek će onda nad njim biti provedeno kriminalističko istraživanje.

No, kako još uvijek traje drama i paralizacija Novog Zagreba, na vidjelo izlaze novi detalji. Tako Jutarnji list saznaje da je glavni čovjek zadužen za situaciju, otac četvero djece, ali i kandidat koji se nalazi na jednoj od lista u VI. izbornoj jedinici, kako pokazuju zbirne liste Državnog izbornog povjerenstva.

 

 

Ne prestaju zločini nad psima, njemačkog ovčara Vučka netko je ustrijelio i ostavio u lokvi krvi

Komentari