Poznat identitet žrtve ubojstva koje je šokiralo državu, šef policije otkriva u kakvom je odnosu bila s Brnadom

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Identitet okrutno ubijene žene u Rijeci u nedjelju potvrđen je. Riječ je o 67-godišnjoj Darinki Krivec, piše Jutarnji list.

Njeno prebivalište bilo je u mjestu Ivankovu, nedaleko od Vinkovaca. Tamo je imala kuću (bez fasade), u ulici izdvojena od ostatka mjesta, no po svemu sudeći tamo nije često dolazila. Većinu je vremena ipak živjela u Rijeci.

“Pa, mislim da sam je vidjela prije jedno mjesec dana da je prošla biciklom. Nismo baš nešto komunicirale, ona bi prošla, pozdravile bismo se i to je to. Ne znam što bih rekla. Užas! Strašno!”, komentirala je jedna od Krivecovih susjeda u Vinkovcima za Jutarnji list.

Podsjetimo, ubojstvo u nedjelju zgrozilo je konobara koji je morao potražiti i psihološku pomoć.

Zastrašujući zločin snimljen je na kameri, a ubojica je 67-godišnjakinju počeo tući i potom na podu gaziti nogama kod šanka kafića na riječkom Pavlinskom trgu.

Photo: Dubravka Petric/PIXSELL

Ispostavilo se kako je osumnjičenik ni manje ni više nego  Roman Brnada, nesuđeni golman i ulični pjevač koji je je široj javnosti poznat po svađi sa žirijem Supertalenta nakon nastupa sa svojom suprugom Biancom.

Spojila ih ulica

Načelnik PU primorsko-goranske, Tomislav Dizdar, komentirao je sinoć za RTL kako je Romano Brnad tijekom uhićenja u gradu bio gol te kako su se on i žrtva poznavali.

“Jako je teško odgovoriti što se u toj glavi zaista zbivalo s obzirom na način počinjenja takvog monstruoznog kaznenog djela ubojstva. Niz činjenica je policija utvrdila, a te činjenice su potkrjepljujući dokazi kaznenoj prijavi koju ćemo podnijeti DORH-u. Vjerujem da će se u daljnjem postupku doći do pobližeg odgovora o motivu počinjenja kaznenog djela”, objasnio je Dizdar za RTL.

Dodao je i kako smatra da su se žrtva i ubojica upoznali na ulici.

Brnadovo ispitivanje u DORH-u zakazano je za utorak.

Komentari